NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Zelenika: Fokusiran sam jedino na Lokose i ispunjavanje našeg realnog cilja - Europu!

Golman Lokomotive, Oliver Zelenika podijelio je s nama svoja razmišljanja ususret početku polusezone i ulasku u završnicu zimskih priprema:

 “Pripreme su od početka tekle vrlo dobro, sada smo pri kraju i situacija je odlična. Odlično smo trenirali pod trenerom Ćukom i njegovim stručnim stožerom.”

Na upit kako se osjeća, kao i svi njegovi suigrači, pun samopoudanja je odgovorio: “Osjećam se odlično i jedva čekam nastavak prvenstva!

Sa svim igračima se odlično slažem i svi skupa pomažemo novacima da se što prije prilagode,a posebno dobro se slažem sa Filipovićem i Mikulićem, mojim golmanskim kolegama, te pod palicom našeg Marija Jozića odlično funkcioniramo!"

Oliver je prije dvije godine bio u kadru Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, pred nama je europsko prvenstvo u Francuskoj, te se prirodno nameće pitanje da li će se moći, u predstojećoj polusezoni, nametnuti izborniku za dobivanje poziva u Francusku:

“Što se tice predstojećeg Eura i Francuske, konkurencija je velika. Izbornik je naglasio da svi imaju koji igraju imaju šansu naći se u kadru, i tim kriterijem svi imamo šansu. ali trenutno sam fokusiran jedino na Lokose i ispunjavanje našeg realnog cilja a to je prva 4 mjesta i izborena Europa sljedeće sezone!” – skromno je zaključio naš Zeleni.