NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Vinko Soldo i Edi Baša novi su članovi Lokomotive

Vinko Soldo mladi je talentirani stoper rođen 15.2.1998. godine i standardni reprezentativac mlađih kategorija Hrvatske, Edi Baša je po vokaciji napadač koji je ove sezone za Cibaliju postigao 7 golova i upisao 5 asistencija.

Dečki su već odradili prvi trening za Lokose.

Edi Baša je prilikom dolaska izjavio: "Danas sam došao na prvi trening u klub za koji sam se odlučio jer sam osjetio da ljudi iz Uprave Lokomotive vjeruju u mene i u moje dobre igre u budućnosti. Lokomotiva i kao klub i kao ekipa, ima puno potencijala i mislim da je ovo jedan veliki korak prema naprijed za mene i moju karijeru.
Dobro se osjećam i silno isčekujem izazove koji su ispred mene i Lokomotive. Svjestan sam da nas čeka puno rada i na to smo ja i suigrači apsolutno spremni jer samo predan rad donosi najbolje rezultate. Ne sumnjam u puno dobrih naših predstava u sljedećim sezonama!"

Vinko Soldo poručuje: "Jako sam sretan zbog dolaska u Lokomotivu. Odlično sam prihvaćen, a i moram priznati da jako dobro poznajem većinu u svlačionici. Siguran sam kako ce iduća sezona biti puna lijepih trenutaka. Na meni je sad da se svakodnevno dokazujem.
Cilj je da se nametnem treneru kroz treninge i da opravdam razloge zbog kojih sam doveden u klub. Prvo se idemo dobro pripremiti. Vjerujem kako će na Kajzerici biti jako kvalitetna momčad koja će biti u gornjem dijelu tablice!"

Vinko i Edi dobro nam došli na Kajzericu!