NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Tomić: Završili smo sezonu na najbolji mogući način

Na profesionalan način smo odradili ovu utakmicu. Prvo poluvrijeme je Cibalia igrala odlično obranu, teško je bilo nešto napraviti protiv njihove zadnje linije gdje su izgledali kompaktno, no onda se sve rasplamsalo u drugom poluvremenu, bilo je prilika i s jedne i s druge strane. Poveli smo, bilo je momenata u kojima je i Cibalia mogla povesti, no na kraju smo mi pobijedili i završili na najbolji mogući način sezonu.

Na početku polusezone je bilo traženje ekipe, traženje najboljih igrača koji u tom trenutku mogu igrati, te traženje sustava. Imali smo dosta problema s ozljedama, koje su nas pratile od prvog do zadnjeg dana polusezone, ali kada smo uhvatili pravi ritam, odigrali smo sezonu za pamćenje. U osam utakmica ostvarili smo sedam pobjeda i jedan remi.

To je dokaz da je najbitnija ekipa a ne pojedinci, već energija i zajedništvo, što je i izvuklo ovu polusezonu i pokazalo da se može bez svakog odigrati dobro. Ciljevi su ispunjeni, šteta što nismo u finalu kupa, što bi bio tzv. šlag na tortu. Promovirali smo mlade igrače i osigurali  peto mjesto, približili se Osijeku na pet bodova.