NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Tomić: Ponosan samo što sam trener Lokomotive!

Nakon druge pobjede protiv aktualnog prvaka Rijeke ove sezone u Kranjčevićevoj, trener Lokomotive Goran Tomić je na konferenciji za medije nakon utakmice rekao:

"Velika pobjeda i nastavak rezultatski pozitivnog niza i dobrih igrara. Stvarno sam ponosan što sam trener Lokomotive. Igramo jako dobro, organizirano u fazi u obrane, u fazi napada smo jako opasni. Današnja pobjeda je apsolutno zaslužena i čestitam cijeloj svojoj ekipi. 

Akciju za postignut gol radimo na treninzima i baš sam sretan što je to odlučilo utakmicu.. Bilo je još situacija gdje smo mogli bolje reagirati u fazi napada da je bilo malo više mirnoće, no dobro, ovo su tri velika boda za nas.

Hendija u zadnje vrijeme brani odlično i da bi pobijedili ekipe s vrha tablice, Rijeku, Hajduk, Osijek ili Dinamo morate uvijek imati vratara na nivou jer teško je očekivati da ćete limitirati takve ekipe na utakmicu bez i jedne šanse.

Majstorovićeva ozljeda nas je malo poremetila, osjetio je bol u mišiću te smo došli do nepredviđenu situaciju, no Karačić se jako dobro snašao na poziciji stopera i Barić na desnom bočnom tako da baš zbog toga ova pobjeda ima svoju veliku težinu!"