NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Tokić: Nikad ne komentiram suđenje, neću niti u budućnosti.

Trener Lokomotive, Mario Tokić, nakon utakmice je izjavio:

"Čestitam Osijeku na pobjedi. U prvom poluvremenu domaćin je imao inicijativu i bio bolja momčad, iako bih rekao da smo mi, preko Antunovića, stvorili izglednije prigode jer suparnik u svojoj nadmoći ipak nije opasnije prijetio.

U nastavku su Osječani ušli odlučnije, no mi smo ulaskom Karimija također postali okomitiji i konkretniji, ali nam se dogodio taj jedanaesterac koji je po meni dvojben, uz to da je prethodno bio prekrašaj nad Rrahmanijem.

Nemam običaj govoriti o suđenju, ali mislim da je sudac Vidulin pogriješio i u toj situaciji i u još nekima pred vratima domaće momčadi koje su u najmanju ruku bile – sporne.Dvije trećine utakmice je Osijek bila momčad koja je imala inicijativu. Nije bilo nekih pretjeranih prilika niti na jednoj niti na drugoj strani.

Zatim je u 55. minuti suđen kazneni udarac za Osijek. Moram reći da u proteklih šest mjeseci, koliko sam trener Lokomotive, nisam niti jednom komentirao suđenje, niti ću to činiti u budućnosti. No ovo govorim jer vidim da je u ligi općenito atmosfera gdje je najbolje kukati i tražiti nešto od suca. Mi nismo ništa tražili."