NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Prskalo uoči Hajduka: Hajduk je uvijek izazov

Draženko Prskalo podijelio s nama svoja razmišljanja uoči nedjeljnog sraza s Hajdukom:

„S obzirom na zadnju utakmicu, sigurno ćemo se dići i odigrati dobru utakmicu. Hajduk je uvijek izazov. Dečkima će teren na Maksimiru, u usporedbi sa stanjem terena u Kranjčevićevoj, sigurno biti motiv više. Očekujem dobru utakmicu i nadam se pozitivnom rezultatu.

 U prvom planu je dobra igra – kvalitetnija i bolja igra, a rezultat će pokazati koliko je bilo kvalitetno odnosno koliko je bilo to dovoljno za protivnika kakav je Hajduk.

Hajduk dolaskom Kopića ima rezultatski dobar niz. Više su se digli na psihološkom planu, sigurno da pozitivan rezultat popravlja atmosferu i i psihološki te diže. Uspjeli su pobijediti tri utakmice u gostima i na Poljudu su odigrali neodlučeno s Osijekom.  Što se tiče Hajduka u usporedbi s nama, sigurno da su u pozitivnom rastu, no mi možemo igrati s njima, pokazali smo to i na Poljudu, gdje smo izjednačili u zadnjoj minuti, no i prije toga smo imali tri, četiri izgledne prilike gdje smo mogli utakmicu zaključiti već i u prvom poluvremenu.“

Što se tiče momčadi, nedostajati će Kolinger koji neće igrati zbog tri akumulirana žuta kartona. Chago, Karačić i Babić su ozlijeđeni, kao i Capan i Majstorović kojima je nedjeljni nastup pod upitnikom.

Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 60 kuna, dok je cijena ulaznice za gostujuću južnu tribinu 40 kuna. Karte se kupuju dva sata prije početka susreta na blagajni stadiona.