NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

PONOVNO POBJEDA U GRADSKOM DERBIJU!! Lokomotiva - Dinamo 3:1

U sklopu 34. kola odigrali smo gradski derbi protiv Dinama u Kranjčevićevoj! Lokosi su krenuili furiozno! Već u prvoj minuti susreta Knežević je stvorio prvu šansu, no međutim lopta je prošla pored gola. Ovo je bila samo uvertira fenomenalnog prvog poluvremena!

Lokosi su već u četvrtoj minuti poveli prekrasnim golom Radonjića! Primio je loptu na centru, zatim se sjurio prema golu noseći loptu i pametno matirajući protivničkog golmana loptom u suprotni kut za vodstvo Lokosa! Postignuti pogodak samo je osokolio Lokose, gosti nisu stvorili pravu šansu, a Lokosi su od 13. minute susreta povisili vodstvo golom Krstanovića!

Do kraja prvog dijela gosti su nominalno držali posjed, nekoliko puta našli se u prilici za zaprijetiti vratima našem Hendiji, no bez prave prilike za gol. U 30. minuti Lokosi su preko Kastratija imali šansu čak i povisiti vodstvo, Kastrati se našao sam pred golmanom s loptom, no umjesto udarca na gol dodao je igraču s desne strane, a zatim su se već Dinamovi igrači vratili u obranu, tako da od te akcije nije bilo ništa.

Poluvrijeme smo završili s apsolutno zasluženim vodstvom Lokosa 2:0, ukupni dojam je kao da su Lokosi u borbi za titulu, a gosti na sredini tablice.

U drugom dijelu gosti su imali nekoliko iznimno opasnih udaraca, no Hendija je sjajno branio. U 66. minuti dosuđen je prekršaj u kaznenom prostoru za Dinamo. Hendija je boksao loptu i kontakt slabijeg intenziteta s Benkovićem je okarakteriziran za najstrožu kaznu. S bijele točke Soudani je smanjio vodstvo Lokosa. Pred smiraj utakmice, u 93. minuti kapetan Ivan Šunjić stavlja točku na i, matira Livakovića za konačnih 3:1 i veliko slavlje Lokosa u gradskom derbiju!

 

LOKOMOTIVA - DINAMO 3:1

4' 1:0 za Lokomotivu, strijelac Dejan Radonjić
13' 2:0 za Lokomotivu, strijelac Ivan Krstanović

 

 

Početna postava: Hendija, Musa, Kolinger, Karačić, Barić, Burić, Šunjić, Knežević, Kastrati, Radonjić, Krstanović
klupa: Radelić Žarkov, Valentić, Chago, Babić, Havojić, Oluić, Krajinović