NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Održana redovna godišnja skupština kluba

Prošloga tjedna održana je redovna godišnja skupština NK Lokomotive. Predsjednik NK Lokomotive, gospodin Tin Dolički istaknuo je kako je velika stvar i priznanje za klub to što je po podacima CIES (međunardni institut za nogometna istraživanja)  NK Lokomotiva konstatno rangirana na 1. do 3. mjesta  najmlađih momčadi u Europi. Klub je zahvaljujući tome postao poznat i u europskim nogometnim krugovima.

Direktor kluba, gospodin Božidar Šikić nazočne je upoznao sa sportskim postignućima tijekom 2017 godine. U seniorskoj momčadi se nalaze petorica igrača koji su ponikli u našoj školi nogometa. To potvrđuje kvalitetan rad naših trenera i škole nogometa. Gospodin Šikić je posebno naglasio dvojicu mladih igrača, Lovru Majera i Luku Ivanušeca koji su probudili interes velikih europskih klubova.

Juniorska momčad je prvi puta u povijesti Kluba osvojila prvenstvo Hrvatske. To je veliki rezultat za klub s obzirom da Lokomotiva do prije šest godina nije imala osnovne minimalne uvijeta terena za treniranje. Direktor škole nogometa, gospodin Jurica Čabraja, zajedno sa svojim trenerima napravio je veliki rezultat u zadnjih desetak godina u razvoju naše škole nogometa, koja je po svim parametrima uspješnosti druga najbolja škola nogometa u Hrvatskoj. Sve kategorije škole nogometa u samom su vrhu svojih liga, a dvije su kategorije jesenski prvaci.

Izvršni direktor kluba, gospodin Dennis Gudasić je prisutnima predstavio prikaz svih toškova i prihoda uključujući i Bilancu, kao i završno revizorsko izvješće za 2016 god i rebalans financijskog plana za 2017 god.

“NK Lokomotiva vrlo odgovorno i pravovremeno plaća svoje obaveze prema Državi, radnoj zajednici, trenerima i igračima i da po ovom pitanju, s obzirom na probleme koji mnogi klubovi imaju u hrvastkoj  možemo biti itekako ponosni.”

Također je donesena odluka o prihvaćanju financijskog plana poslovanja i plan zaduživanja za 2018. godinu i prihvaćanju tvrtke Audit d.o.o. za revizora financijskih izvješća za 2017. godinu.

Jednoglasno je usvojen prijedlog da na sljedećoj izbornoj skupštini novi član izvršnog odbora bude Daniel Tomić. Kao prijatelj kluba i uspješan poduzetnik u Njemačkoj s tvrtkom Tomić & Co., vjerujemo da će gospodin Tomić znatno pridonijeti povezivanju kluba s poslovnim partnerima u Hrvatskoj i u Njemačkoj i time pomoći klubu  sa svojim iskustvom u organizacijskom i financijskom smislu.