NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Održan Izvršni odbor NK Lokomotive

Održan je Izvršni odbor NK Lokomotive na kojem je, osim prikazanog urednog financijskog stanja kluba, istaknuto nekoliko prioriteta za blisku budućnost.

Direktor Lokomotive, gospodin Božidar Šikić, naglasio je kako je presudno za klub da se do kraja uredi kamp, te će glavna ulaganja u kampu na Kajzerici u narednom periodu biti usmjerena na završetak 15.000 kvadratnih metara velikog travnatog terena, izgradnju novih svlačionica za prvu momčad i izgradnja trim staze sa spravama za vježbe u vanjskom prostoru kod svlačionica.

Direktor škole nogometa, gospodin Jurica Čabraja, istaknuo je dobre rezultate svih dobnih skupina mladih uzrasta te činjenicu da NK Lokomotiva ima više od dvadeset igrača u svojoj školi koji su u raznim nacionalnih selekcijama Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore. Taj segment istaknut je kao posebno važan, jer je za rad kluba iznimn bitan faktor prihod od prodaje igrača.

U zaključku je direktor Šikić podvukao da je cilj prve momčadi ponovno plasman među četiri najbolje momčadi u prvenstvu, odnosno plasman u kvalifikacije Europske Lige.