NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Lovro Majer: Za ovakve trenutke se igra nogomet!

Heroj utakmice protiv Rijeke svakako je Lovro Majer. Iako je izbivao s travnjaka četiri tjedna dana, ušao je u 70. minuti, uspostavio igru na sredini terena te postigao pogodak iz kaznenog udarca za veliku pobjedu Lokosa.

"Osjećam se odlično, najbitnije je da je ozljeda sada iza mene. Osjećam kako mi nedostaje malo još treninga, jer od prošlog sam tjedna odradio samo 2 treninga, no ušao sam u igru i dao sam sve od sebe. Postigao sam pogodak no najvažnije je da smo pobjedili na kraju.

Prelijep je osjećaj kada se postigne tako bitan gol, no za takve trenutke se i igra nogomet. A posebno sam ponosam jer smo ovom pobjedom jedina momčad koja je pobijedila Rijeku ove sezone, što naravno nije mala stvar.

No nema vremena za opuštanje ili slavlje, jer već u subotu nam dolazi nam Inter Zaprešić u Kranjčevićevu. Međusobni omjer s njima je loš, no realno svaki put smo bili bolji od njih i zaslužili koju pobjedu u naše tri utakmice ove sezone (2 poraza, 1 remi).

Dati ćemo sve od sebe, no ovo sigurno neće biti lagana utakmica jer Inter je odlična momčad s odličnim pojedinicima, no naravno mi ćemo pokušati igrati najbolje što znamo i pokušati pobjediti!

Zahvalio bih gledateljima na velikoj podršci protiv Rijeke. Također pozivam sve navijače i ljubitelje nogometa da nas podrže u što većem broju u subotu!"  - ulaznice za Lokomotiva - Inter su besplatne.