NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Inter - Lokomotiva 1:2

U pretposljednjem kolu ove sezone gostovali smo u Zaprešiću, u direktnom srazu za potvrdu pete poziciji na ljestvici! i Lokosi su uspjeli ponovno osvojili sva tri boda i tako nastavili impresivan niz pozitivnih rezultata!

Utakmica je na rasporedu trebala biti odigrana u subotu u 19 sati, međutim prije same utakmice odlučeno je kako zbog je zbog velike količine padalina onemogućeno odigravanje utakmice, tako da je utakmica prebačena u nedjelju u 21:00 sat.

Podsjetimo, u 26. kolu po rasporedu su igrali Lokomotiva i Inter u Kranjčevićevoj. Samo odigravanje utakmice bilo je pod upitnikom jer zbog velike količine padalina teren nije bio u optimalnom stanju. Nakon nekoliko razmatranja sudac Strukan je na inzistiranje gostiju iz Zaprešića odlučio kako će se susret odigrati, iako smo i dalje dojma da bi za sve sudionike, pa i sam teren, bilo bolje da je taj susret bio prolongiran.

Domaćin je poveo u 11. minuti. Interov Rak je sa skoro dvadeset metara neobranjivo pucao u suprotni kut za vodstvo Intera. Do kraja prvog poluvremena nismo vidjeli golove. Lokomotiva je statistički imala više udaraca, Čak osam u okvir vrata u prvom poluvremenu, dok je domaćinu jedini udarac bio pogodak za vodstvo. Prvo poluvrijeme ispratili smo s minimalnom prednošću za Inter.

U 48. minuti Hendija je visokom loptom pronašao Karačića, koji se silovito sjurio po desnoj strani, osvojio prostor te se riješio svog braniča i lijepo asistirao kapetanu Šunjiću koji je dolazio iz drugog plana te mirno pospremio loptu za u gol.

U 58. minuti kapetan Šunjić je dodao prema Kastratiju, koji uigrano propušta loptu za Musu koji je u naletu uzeo loptu, osvojio nekoliko metara prostora i silovito zapucao kroz trojicu Interovih igrača za preokret rezultata i vodstvo Lokosa!

 

 

INTER - LOKOMOTIVA 1:2

11' 1:0 za Inter. Strijelac Rak
48' 1:1, strijelac za Lokomotivu kapetan Šunjić
58' 1:2 za Lokomotivu, strijelac Musa za preokret rezultata

 

Početna postava: Hendija, Musa, Datković, Babić, Kastrati, Karačić, Burić, Oluić, Šunjić, Majstorović, Krstanović
klupa: Radelić Žarkov, Rožman, Valentić, Barić, Chago, Havojić, Krajinović