NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Finale Arena Kupa: Lokomotiva - Vitorul 1:2

NK Lokomotiva je ponovila svoj prošlogodišnji plasman na Arena Kupu osvojivši drugo mjesto nakon upisanog poraza protiv rumunjskog viceprvaka Vitorula rezultatom 1:2. Strijelac za Lokose bio je Cekici lijepo pogotkom izvan šesnaesterca u 76. minuti.

Lokomotiva je stigla do finala nakon osvojenog prvog mjesta s ukupno 7 bodova, dvije pobjede i remi. Lokosi su u skupini pobijedili češke Teplice i austrijski Altach, te remizirali s austrijskim Hornom.


S druge strane, rumunjski Vitorul je također zvršio svoju skupini kao vodeća momčad s također osvojenih 7 bodova: dvije pobjede protiv Kopera i Intera te remi protiv Slaven Belupa.

Tablica skupina
Lokomotiva 3:1 7   Vitorul 9:3 7
Altach 4:4 4   Slaven Belupo 5:5 6
Teplice 4:4 3   Inter 7:4 4
Horn 2:4 2   Koper 3:12 0

 

F.C. Vitorul Constanta rumunjski je klub osnovan 2009. godine. Nakon osvojenog prvoj mjesta treće lige u prvoj godini postojanja, narednu sezonu osvojili su i drugu ligu te tako ekspresno ušli u elitno rumunjsko natjecanje u sezoni 2011/2012. godine.
Vitorul je trenutno druga momčad rumunjske lige koja zaostaje samo tri boda za vodećom Astrom Giurgiu. Momčad je procjenjena na respektabilnih 9.5 milijuna eura.

 

NK LOKOMOTIVA - FC VITORUL 1:2

 

LOKOMOTIVA: Zelenika,Bartolec, Novoselac, Rodin, Marić, Bručić, Ćorić, Grezda, Aralica, Andrijašević, Šunjić
klupa: Mikulić, Barišić, Janjiš, Ivanušec, Perić, Cekici, Prenga, Kolar, Karačić, Pamić, Capan, Babić