NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Dejan Radonjić: Prolazio sam burne emocije nakon golova!

Dejan Radonjić blistao je protiv Slaven Belupa i sjajnu igru okrunio s dva atraktivna gola. Ususret Rudešu rekao je:

„Presretan sam što smo pobijedili s čak 5 postignutih golova. Biti će teško to ponoviti više ove sezone. Nakon zgoditaka prolazilo je kroz mene puno emocija. Od bijesa na tekuću sezonu do ipak zadovoljstva što sam zabio golove.

Ljudi ocjenjuju napadače previše po golovima. Meni je moja asistencija Krstanoviću jednako bitna, ako ne i bitnija, nego moji golovi jer oni će doći prije ili kasnije. Imam takvo razmišljanje, no lagao bih kad bih rekao da mi nije pao kamen sa srca nakon postignutih golova.

Igrali smo u nedjelju, te sada igramo opet u srijedu. Sigurno da poneki naši igrači nisu navikli na ritam engleskog tjedna, kako se kaže, ali nema tu previše filozofije. Što se mora nije teško. Malo žešća zagrijavanja i probiti će se ona granica što prije, a kada krene utakmica - tko koliko može pa van ako treba. 

Razmišljanje pred Rudeš je jednako kao protiv Slavena. Očekujem jednu čvršću utakmicu. Nadam se da neće biti puno kiše do utakmice, jer onda od kvalitetnog nogometa neće biti ništa.

Ja cijelu polusezonu govorim da igramo na užasnim terenima gdje naša kvaliteta jednostavno ne može doći do izražaja. Na dobrim terenima smo igrali dobro i većinom uzeli bodove.

Očekujem  dobar Rudeš koji neće srljati, svakako da su s nizom od tri pobjede sigurno dobili vjetar u leđa. Digli su se jako. Od praktički sigurno zadnjeg mjesta tablice tokom cijele sezone došli su tu gdje jesu sada, a to je sigurno pokazatelj da posjeduju određenu kvalitetu. No uz naš pravi pristup i dobru igru nevidim razlog zašto ne bi osvojili sva tri boda!“