NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Andrijašević uoči nastavka sezone: Hvala Bogu, nije bilo velikih ozljeda u momčadi!

Najbolji igrač Lokomotive u prvom dijelu sezone, Franko Andrijašević, analizirao je tijek zimskih priprema i predstojeću utakmicu 22. kola protiv Rijeke na Rujevici:

„Pripreme su prošle dosta dobro. Najvažnije je da nije bilo nekih velikih ozljeda, hvala Bogu, osim Mrčele i Perića kojima su mišići stradali ali vrlo brzo će obojica biti spremni.

Vjerujem da smo spremni za ovo što nam slijedi, Rijeka je uvijek neugodan protivnik pogotovo na domaćem terenu, ovaj prijelazni rok su se dosta pojačali, tako da nas sigurno očekuje teška bitka na Rujevici. Mislim da neće Rijeka puno žaliti zbog odlaska Sharbinija, iako je riječ o kvaltetnom igraču koji je uvijek stvarao probleme nama i ostalim Rijekinim suparnicima.“

Prošle polusezone je Franko imao problema s ozlijedom leđa zbog koje je preskočio nekoliko kola, a neke utakmice je igrao unatoč bolovima, vezano za sadašnje stanje rekao je:

„Leđa su za sada dobro,radim na tome svaki dan i iskreno se nadam da ću odigrati što više predstojećih utakmica.
Siguran sam da ću dati sve od sebe i u ovoj polusezoni jer želim Lokomotivi i suigračima pomoći koliko god budem mogao sa svojim igrama. Stvorila se jedna dobra atmosfera između svih nas tako da je stvarno gušt biti dio Lokomotivine svlačionice.“ – poručio je za kraj Franko pred otvaranje polusezone koje slijedi u petak 12.2. na riječkoj Rujevici.