NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

7. kolo Lokomotiva - Hajduk 0:2

Od 19:00 sati u Kranjčevićevoj odigrala se utakmica između Lokomotive i Hajduka, u kojoj je Hajduk slavio rezultatom 0:2.

Prije utakmice je direktor Lokomotive, gospodin Božidar Šikić, predao prigodni poklon igraču Lokomotive Karlu Bartolecu, koji nakon četiri godine provedene na Kajzericu odlazi u danski prvoligaš Nordsjealland.

Utakmica je počela visokim ritmom gdje su obje momčadi stvarale prilike, međutim bez pravih udaraca. Vrijedi spomenuti dvije prave prilike Lokomotive u kojima se Mirko Marić našao sam pred vratarom Kalinićem, međutim oba puta je udarac obranio golman Hajduka. Hajduk je poveo u 32. minuti golom Ercega. Vrijedi spomenuti kako je od 44. minute Lokomotiva s igračem manje na terenu, jer je Rožman dobio drugi žuti karton na utakmici.

U nastavku utakmice Lokomotiva je s igračem manje stajala jako dobro na terenu, međutim iz kornera je Hajduk poveo 0:2. autogolom Karačića.

 

LOKOMOTIVA - HAJDUK 0:2

32' 0:1 za Hajduk, strijelac Erceg
44' drugi žuti karton za Rožmana, Lokosi u nastavku s igračem manje
64' 0:2 za Hajduk autogolom Karačića

Lokomotiva: Zagorac, Rožman, Marić (67' Ivanušec), Fiolić, Perić, Ćorić (Antunović), Grezda (46' Grezda), Šunjić, Capan, Bočkaj, Majstorović
klupa: Filipović, Karačić, Antunović, Majer, Ivanušec, Cekici, Doležal