NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

3. kolo Lokomotiva - Rudeš 1:1

U sklopu  trećeg kola Lokosi su  na  stadionu u Kranjčevićevoj, u novom prvoligaškom zagrebačkom derbiju igrali prvi put protiv NK Rudeša u natjecateljskoj utakmici. Može se reći kako je Lokomotiva ušla u susret kao bolje postavljena momčad na terenu. U 7. minuti Luka Ivanušec se nakon sjajnog solo prodora našao sam pred golmanom međutim lopta prolazi pored gola. U 15. minuti gosti su nakon lijepo razrađenje akcije poveli preko Karla Lulića.
No nakon primljenog gola Lokosi se nisu predavali, dapače, može se reći kako su ubacili u brži tempo, što je rezultiralo dugom loptom na Radonjića koji glavom postiže pogodak u 33- minuti, međuti sudski arbitar je dosudio zaleđe. Unatoč raspoloženoj igri Radonjića, u 38. minuti morao je napustiti igru jer je osjetio nezgodnu bol u predjelu stražnje lože, te je tada u igru ušao Matko Babić. Unatoč inicijativi Lokosa, prvo poluvrijeme smo ispratili bez postignutog pogotka Lokosa.
U drugom dijelu Rudeš i Lokomotiva je bila podjednaka na terenu, no tada je u 63. minuti Matko Babić slalomski ušao u kazneni udarac, nanizao trojicu igrača i branić Rudeša skrivio je kazneni udarac. Kazneni udarac je iskoristio Lovro Majer koji je hladnokrvno u maniri iskusnih igrača postigao pogodak vrijedan prvog boda u Kranjčevićevoj. 

 

LOKOMOTIVA - RUDEŠ 1:1

 

15' 0:1 za Rudeš. Strijelac Karlo Lulić
63' 1:1 Majer postavlja 1:1 iz kaznenog udarca.

 

Lokomotiva: Filipović, Musa, Datković, Ivanušec, Datković, Radonjić (38' Babić), Majer, Doležal (74' Kolar), Karačić (88' Kluk), Šunjić, Capan, Majstorović
klupa: Radelić Žarkov, Kluk, Soldo, Babić, Kolinger, Kolar, Jakić