NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

14, kolo na Poljudu: Hajduk - Lokomotiva 2:1

U sklopu 14. kola Lokomotiva je poražena na Poljudu. Domaćini su poveli golom Sušića u 29. minuti, te smo s minimalnom prednošću domaćina ispratili prvo poluvrijeme, iako su domaćini imali više izglednih šansi te bili bolja momčad na terenu. U drugom poluvremenu gledali smo vrlo dobru Lokomotivu koja je pokazala nešto više inicijative, što je urodilo plodom golom Andrijaševića u 55. minuti, kada je glavom postigao pogodak. U nastavku smo gledali vrlo zanimljiv i atraktivan nogomet na obje strane, a odlučujući pogodak postigao je Fran Tudor i tako postavio konačnih 2:1.

Hajduk - Lokomotiva 2:1

29' 1:0 - Strijelac Tino Sven Sušić
55' 1:1 - Strijelac Franko Andrijašević
65' 2:1 - Strijelac Fran Tudor

 

Hajduk:Kalinić, Milić, Bilyy, Milović, Jefferson, Vlašić, Juranović, Maloku, Sušić, Tudor, Balić
klupa: Stipica, Roguljić, Maglica, Radchenko, Mujan, Bašić, Bencun

Lokomotiva: Zelenika, Barišić, Capan, Bručić (68' Marić), Perić, Leko, Pamić, Andrijašević (78' Puljić), Doležal (61' Grezda), Fiolić, Mrčela
klupa: Radelić Žarkov, Bartolec, Marić, Puljić, Ćorić, Prenga, Grezda

Nakon utakmice trener Lokomotive Sreten Ćuk je izjavio: "Čestitam Hajduku na pobjedi, čestitam im na prvom mjestu nakon dugo vremena. Ono što je Lokomotivina mladost danas željela protiv favorizirane momčadi pokazati da i među nama ima materijala, da se suprotstavimo momčadi koju gospodin Burić tako kvalitetno vodi.Mislim da smo u tome i uspjeli.
Nešto smo lošije reagirali u prvom dijelu jer većina igrača, osim Leke i Andrijaševića nije navikla igrati u ovakvom ambijentu. U drugom dijelu smo bili dobri, nakon našeg izjednačenja Hajduk je opasno živio. Sa poljudske ljepotice ja i moja ekipa odlazimo uzdignuta čela."

.